maanantai 18. helmikuuta 2013

Liebe Urlaubsgrüße

Mororomo loma on ohi ja arkeen on palattu. Viime viikko vietettiin kuitenkin perheen ja italialaisen kaverin Martinan kanssa Itävallan Alpeilla laskettelemassa. Gastpapan veljen perhe oli kanssa messissä. Lauantaina lähdettiin ja ajeltiin aamusta iltamyöhään junalla kahden vaihdon kautta ehh. :DD Ja nyt lauantaina sama matka takaisin, oltiin vasta joskus puoli kahdelta yöllä kotona.

Mie en siis ollut aiemmin ollenkaan lasketellut ja lievästi pelotti. Mutta hyppäsin sitten sunnuntaina ekaa kertaa elämässäni laskettelusuksille ja siitä alkoi kolmen päivän mittainen skischule, eli joku laskettelukoulu. Opettaja oli tosi cool. xDD Ja kolmannen päivän jälkeen vielä kaksi päivää perheen kanssa omg. Miulla ei olisi oikeasti rohkeus riittänyt punaisiin mäkiin mutta menin silti. xD Piti alunperin vedellä vipo iltapäivä tavallista hiihtoa (koska omg sitä on ikävä miten näin voi tapahtua) mutta en sitten malttanut. :D Sen sijaan kaaduin silloin mäessä ja nyt koskee jalkaan ou-ou.

Iltaisin pelattiin korttia tai muita pelejä ja nukuttiiin omg. Gastit ei yhtään liioitellut, kun ne sanoi että raikas vuoristoilma ja laskettelu väsyttää. Plus oli nälkä. xD

Perjantaina oltiin vielä päivä Salzburgissa. Syötiin aamiaista kahvilassa, missä kaikki oli lattiasta kattoon leopardikuvioista pinkkiä omg. xDD Ja käytiin Mozartin syntymäkodissa ja cembalokonsertissa ja oli kivaa. :3

Ja eipä miulla ihmeempiä. Kuvat kertonee tässä tapauksessa enemmän kuin tuhat sanaa. :D

Jos varaa junasta paikan niin paikan päälle ilmestyy tollanen mistä kaikki näkee mistä mihin olet menossa. :DD
Innostuneet matkalaiset :D
OMG siellä oli Spar, iski suoraan lapsuudesta :Dd
Ennen kuin oli aavistustakaan mitä tulee seuraamaan :DD


Mie ja Martina <3

Sumua laaksossa :D
Kamerat, pinkki kahvila ja aamiaiset omomomom <3
Mozart-ankkoja mitä
Ja kuka olikaan Salzburgin tärkein mies...

Siellä se Mozartti sitten syntyi
Emma, tää on ihan siuta varten heppoineen täällä :D

Hihi ja nää tarttu Salzburgista mukaan <3
Niin ja katsottiin Saksan euroviisukarsinnat, näitä edustaa siis Cascada tänä vuonna

1 kommentti:

  1. Ihan kun olisin lukenut omia kokemuksia joululomalta, itsellänikin 3 päivää koulua ja punaiseen mäkeen... Ollaan me vaihtarit rohkeita! ;-) Eikö Saksassa ole Spar-kauppaa? Täältä Itävallasta löytyy joka kulmalta ja kolmea eriä joiden eroa en kyllä ole saanut selville :D Kävitkö Mozartin talossa kanssa, ja syntymäkodin sisällä museossa? Mwah, noi kuvat toi mieleen Rotaryn Salzburg viikonlopun.. hieno kaupunki vaikka turismuksella melkein pilattu.

    VastaaPoista