tiistai 22. tammikuuta 2013

50 %

Moi. Postaan nyt vain ja ainoastaan sen takia, että eilen oli puoliväli. 162 päivää täällä, 162 to go... Olkoonkin että miun laskimet on eri mieltä tuolla sivussa, mutta ei kuunnella niitä. :D

Saksalaiset kutsuu puolivälipäivää "Bergfest"iksi, eli siis vuorijuhlaksi. Koska nyt ollaan kiivetty vuoren päälle hankaluuksien ja tyhmän ylämäen kautta. Ja alamäen pitäisi sitten mennä nopeasti ja helpommin. Saapas nähdä. :DD Joten antaa mennä kun on alamäki taas.

Puolivuotta meni hassusti. Humahtavan nopeana silmänräpäyksenä ja samaan aikaan hitaasti etanana madellen. En tiedä. :D Ja jälkeenpäin mittasuhteet näyttää aina ihan toisilta. Mutta ainakin miun kalenteri oli suurimmaksi osakseen ihan täynnä aina.

Näin viikonloppuna unta siitä, miten yritin kivuta ohi kylien jonnekin kukkulalle. Maisemat oli kivoja ja vetelin pyörällä iloisena, mutta ihan lopussa rinne muuttui yhtäkkiä melkein äkkijyrkäksi hiekkatörmäksi. Ja se sortui miun alla enkä päässyt ylös, joten piti etsiä toinen reitti. Ja sitten tosiaan lopulta pääsin eväiden kanssa sinne ylös. Ja maisemat oli aika huikeat.

Ehkä tää uni oli nyt ihan vaan sattumaa, tai sitten miun mieli kehitti hienon puolivälivuoriunen? xD Ajattelin sitä vasta jälkeenpäin, mutta haha. Ainakin se olisi sopinut miun vuoreen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti