perjantai 3. elokuuta 2012

Ich sehe schon vor mir das Abenteuer

Okei, miun piti ihan really kirjoittaa enemmän ja useammin! :DD Ja nytkin tämä on tällainen epämääräinen yön tunteina kirjoitettu päivitys, koska taisin luvata jollekulle kirjoittaa tänne jotain. Mutta onpahan kerrankin vähän pituutta. Eli nyt vähän fiiliksiä.

Myö kaksi tulevaa saksalaista! xD

Heidi lähti jo Saksaan eilen. :o Jotenkin itsekin olen innostunut tosi paljon kun Heidiltä tuli aika iloista tekstiviestiä ja kaikkea. Oli pitkään muutenkin jonkinlainen "ei huvita lähteä en jaksa pitää yhteyttä tai lukea mitään vaihtarijuttuja" -masisvaihe ja jotenkin tuntu ihan absurdilta että olin edes lähdössä. Nyt on alkanut vihdoin pikkuhiljaa tässä viikon mittaan innostunus nousemaan ja hui. :DD Enää kaksi yötä ja sitten Saksaan! Korkea aikakin kyllä jo alkaa innostua kunnolla. xDD Vähän paniikkikin alkaa iskeä - tai itse asiassa se on tehnyt tuloaan aika kauan. Toisaalta olen kuitenkin myös yllättävän rauhallinen. Minä vaan menen, saa sitten nähdä mitä käy. Ehkä me ollaan kuitenkin kaikki aika hermostuneita, ollaan äitin kanssa väitelty pakkaamisesta ja lähtemisestä ja kaikesta aika paljon. Ja sitten tajusin, että se johtuu varmaan vaan siitä, että ollaan molemmat niin hermostuneita miun lähtemisestä. DD: Jännä.

Tuli käytyä Virossa! :DD
Olen pakkaillut tässä sitten ja heittänyt heippoja ihmisille. Toistaiseksi näyttää siltä, että oikeastaan saan kaiken olennaisen mahtumaan laukkuun ilman suuria ongelmia. En minä kyllä kovin paljon alunperinkään ajatellut ottaa. :DD

Ja vähän heipoista... Ää. DD: Sukulaiset on heipattu ja muutamat ystävätkin. Huomenna vielä lopuille kavereista (jotka eivät ole karanneet johonkin) lähtöpartyt tai jotain sinne päin ja perhe sitten ihan viimeisenä. Emmille heippojen sanominen on ollut tähän asti kaikkein vaikeinta, se mölö lähti leirille ja nähtiin kahden yön yökyläkeikan jälkeen tiistaina sitten viimeistä kertaa vuoteen. Ja itkin melkein tunnin sen jälkeen. xDD Mikkelissä tuli nähtyä viikko sitten viimeiset animeihmiset kun kävin mikkeliläisiä tervehtimässä. Ja muutenkin Aconista muutama viikko sitten lähteminen oli tosi vaikeaa, meinasin alkaa itkemään ja kaikki ihmiset oli ihan mielettömän ihania ja ää haleista ei tullut loppua. En minä hetalisteja vuoden aikana juuri muutenkaan näkisi, mutta... DD:

Emmin kanssa Aconista <3
Ja kiirettä on pukannut, _koko ajan_ joka päivä ollut jossain menossa, mm. noiden kahden kanssa käytiin piknikillä viikon alkupuolella.

Heidin kanssa oli jotenkin tosi helppoa, kun sekin lähti nyt jo ennen minua Saksaan niin jotenkin on kiva fiilis, että ollaan kuitenkin samassa maassa ja samassa tilanteessa, vaikka ollaankin niin kaukana, että ei voida nähdä tai mitään. Ja muutenkin Heidin kanssa vaihtarijutuista puhuminen on helpottanut tosi paljon kun on kuullut, että silläkin on ollut samanlaisia fiiliksiä, välillä negatiivisia ja välillä mukavia, lähtemisestä. Totta on, että vaihtaria ei ymmärrä kuin toinen vaihtari.

Lähtö lähestyy! :DD

We've got it good
Whether you like this town or not
I know it's small but with a big head
it's bound to get hot
In the summer
But the summer is a bummer
If you can't leave
This pathetic excuse for a town

That holds all your memories

A lifetime of crushes and your broken dreams
To be anywhere but here
But baby anywhere is away from me

If you got it all figured out
Then what is there to shout about
This midwest town is gonna miss you
Just go ahead and work it out
But first come on and let it out
Scream it shout tell everybody that you're gonna leave


In about one year you'll have it all figured out
These big city dream are what you're about
Walking like strangers among these states
Only time will tell how long I can wait

1 kommentti:

  1. Kahden yön päästä jo, ohhoh! Tai siis yhden, sähän oot kirjtottanu tän eilen :O Mut uskon et sun vuosi lähtee hyvin käyntiin! Paljon rohkeutta sulle :)

    VastaaPoista